ONDARA SERÀ SEU AQUEST MES DE JUNY DE LES FINALS PROVINCIALS DELS XXXIX JECV EN LA MODALITAT D’ESCALA I CORDA I DE LES FINALS AUTONÒMIQUES DE LLARGUES

Ondara, 03.06.21. La fase final Autonòmica dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat de Llargues 2021 es disputarà el dissabte 27 de juny a Ondara, als carrers Sol i Trinquet. Abans, les finals provincials dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat d’Escala i Corda se celebraran al Trinquet Municipal d’Ondara els pròxims dies 4, 13 i 18 de juny 2021.

L’Ajuntament d’Ondara ha signat hui un conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana perquè Ondara siga la seu d’aquestes importants cites esportives d’àmbit provincial i autonòmic dels JECV, com ha destacat la Regidora d’Esports, Mar Chesa, que ha signat el conveni amb Vicent Molines, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana. Ambdós han presentat aquests esdeveniments esportius acompanyats pel coordinador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara està entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, i serà una de les escoles que disputarà tant les finals provincials d’Escala i corda com les autonòmiques de llargues dels XXXIX JECV.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha destacat que “és un orgull” que Ondara siga seu novament d’aquests importants esdeveniments esportius del nostre esport autòcton, i ha reiterat el suport de l’Ajuntament d’Ondara per a continuar promocionant i potenciant la pilota valenciana.

Publicado en Actualitat, Esports.