LES PREINSCRIPCIONS PER A LES ESCOLES D’ESTIU D’ONDARA 2021 ES REALITZARAN DEL 7 AL 15 DE JUNY

S’impartirà l’Escola Infantil a l’Escoleta Infantil Mestra Joaquina Gavilà i l’Escola Educativa al Col·legi Sanchis Guarner

Ondara, 04.06.21. Ondara oferirà durant els mesos de juliol i d’agost les Escoles d’Estiu 2021 amb diferents propostes lúdiques i educatives. Al igual que l’any passat, i degut a les mesures de seguretat sanitàries, Ondara oferirà únicament dues escoles estiuenques; una per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys que s’impartirà al col·legi Sanchis Guarner, i una altra per als més menuts i menudes, d’1 a 3 anys que s’impartirà a l’Escoleta Infantil Mestra Joaquina Gavilà. De manera que, a causa de les circumstàncies especials d’enguany, no es podrà celebrar l’escola multiesportiva a les instal·lacions de pavelló i piscina, per les mesures de seguretat.

L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria d’Educació i Esports, i l’empresa municipal SINMA, impulsen aquestes dues escoles d’estiu per a xiquets d’1 a 12 anys, amb la finalitat de proposar un projecte lúdic i educatiu de qualitat per als més menuts i menudes, sent una proposta d’oci sa, diferent i en un entorn segur i familiar per a les xiquetes i xiquets. La preinscripció es podrà realitzar del 7 de juny al 15 de juny 2021, per telèfon al 677997208 en horari de 8 a 14 hores, per correu a estiu21@ondara.org . En el marc de l’alerta sanitària, aquestes escoles, el personal laboral i els usuaris compliran estrictament tots els protocols sanitaris per tal de garantir la seguretat de tots i totes.

L’Escola Infantil «Crea, explota i aprén» anirà a càrrec de l’empresa «Somos Educación y Ocio» i es desenvoluparà a l’Escoleta Infantil Municipal Mestra Joaquina Gavilà, dirigida a xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys. L’horari serà de 8/9 a 14 hores i el preu, 120 euros al mes (els dos mesos, 200 euros). El fil conductor del projecte tindrà una relació directa amb el joc, la curiositat i el descobriment. L’eix vertebrador estarà basat en activitats sensorials, lliures i vivencials.

Per la seua banda, als xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys va dirigida l’Escola Educativa “Els Reptes de la Natura” que va a càrrec de l’empresa «Ecoescoles Estiu» i que tindrà lloc al Sanchis Guarner, en horari de 8/9 a 14 hores. El preu és 120 euros al mes (els dos mesos, 200 euros). Ambdós escoles tindran aforament limitat i grups reduïts.

En aquesta cas, les activitats estaran orientades en funció de la temàtica setmanal, sempre amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) 2030 com a centre d’interès.

Les matricules a les dos activitats estiuenques es formalitzaran del 16 al 23 de juny 2021.

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2021/06/Cartell-Escoles-Estiu-2021.pdf

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2021/06/Ecoescoles-Estiu-Ondara-2021.pdf

Publicado en Actualitat, Ajuntament.