L’EMPRESA MUNICIPAL SINMA ONDARA ESTRENA NOVA PÀGINA WEB I PERFILS A LES XARXES SOCIALS

Sinma.org naix com un nou espai d’informació de servei sobre els departaments de l’escoleta municipal, el manteniment urbà, la piscina, la neteja, recollida de residus i neteja viària d’Ondara

Ondara, 02.06.21. Sinma, l’empresa municipal integral de serveis d’Ondara, ha estrenat un nou lloc web d’informació i servei per al veïnat d’Ondara, www.sinma.org, segons ha informat el Conseller delegat de Sinma, Francesc Giner, el qual ha presentat aquest nou recurs dirigit a millorar la comunicació directa de l’empresa municipal amb la ciutadania d’Ondara.

La nova pàgina web compta amb apartats d’informació sobre els diferents departaments que gestiona Sinma, com ara la recollida de residus, la brigada de manteniment, la neteja d’edificis, la piscina municipal, l’escoleta infantil i la ràdio La Veu d’Ondara. En cada apartat, els usuaris podran trobar informació de servei, així com les diferents maneres de contactar amb cada departament.

Sinma.org recull també les últimes noticies d’Ondara, així com un Podcast amb la programació de la ràdio La Veu d’Ondara i un accés al perfil de Youtube de l’Ajuntament d’Ondara.

Al mateix temps, Sinma ha obert nous perfils a les xarxes socials, concretament a Facebook i Instagram, que permetran un contacte directe dels veïns i veïnes amb l’empresa, creant així un nou espai de comunicació directa entre la ciutadania i la empresa.

El Conseller delegat de Sinma, Francesc Giner, ha destacat que aquesta nova finestra s’obri amb l’objectiu d’apropar informació d’utilitat i actualitzada als veïns i veïnes d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.