DUES NOVES EXPOSICIONS A ONDARA PER A AQUEST MES DE JUNY DINS DEL CONVENI AMB LA FUNDACIÓ BALEÀRIA

Ondara, 01.06.21. Des del passat 28 de maig es poden visitar a Ondara dues noves exposicions emmarcades en el conveni de l’Ajuntament d’Ondara amb la Fundació Baleària, per a actuar com a Llotja de la Cultura.

D’una banda, a la Torre del Rellotge es pot contemplar la mostra “El nostre camp”; una exposició col·lectiva d’artistes valencians i balears.

D’altra banda, el pintor i escultor de Xàbia, Antonio Santacreu, ha inaugurat la seua mostra Geòmetra a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara. A través de cada una de les seues peces, Santacreu realitza un minuciós estudi de les proporcions geomètriques. La seua suggeridora abstracció evoca en l’espectador imatges i idees concretes, tangibles i recognoscibles.

Ambdues exposicions van ser inaugurades divendres passat 28 de maig amb la participació dels i les artistes i de la Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual.

L’horari de visita de les mostres és de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16:30h a 20:30h. Es poden visitar fins al 30 de juny.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.