MAFALDA I PROZAC SOUP VAN ACTUAR EL DISSABTE A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA, AL CONCERT EMMARCAT EN EL MIG ANY DE SANT JAUME

Ondara, 01.06.21. Dissabte passat 29 de maig, la Plaça de Bous d’Ondara va acollir el concert de dos grups valencians de plena actualitat: Mafalda i Prozac Soup. El concert, emmarcat en “Sonora – Circuit de la Música Valenciana” i patrocinat per la GVA, ha estat organitzat per les Regidories de Festes i Tradicions (dirigida per Miguel Gomis), i de Cultura (dirigida per Raquel Mengual) de l’Ajuntament d’Ondara. Aquest concert era el corresponent al passat mes de gener, de commemoració del Mig Any de Sant Jaume, que es va haver d’ajornar per les restriccions de la pandèmia.

Finalment, tal com ha confirmat el Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, aquest passat dissabte es va poder celebrar amb normalitat aquest esdeveniment musical a la Plaça de Bous d’Ondara, que acull els actes de “cultura segura” dins del projecte “Ondara, Joia de la Cultura” per a continuar realitzant activitats en un emplaçament amb control d’aforaments i mesures de seguretat. Mes de 300 persones, que van seguir escrupolosament els protocols establits i que havien reservat prèviament la seua entrada gratuïta (penjant el cartell d’aforament complet setmanes arrere), van gaudir d’ambdós concerts que van suposar un avanç de les Festes Populars de Sant Jaume, que la ciutadania espera amb tanta il·lusió.

“Mafalda” és un grup de València nascut en 2010, que està integrat per 9 músics, i el seu estil és una mescla fusió de ska, reggae, funk i hardcore, a la que ells mateixos anomenen «Reggaecore». Prozak Soup és un grup musical valencià lideratge pel cantant Joan Palomares, sorgit en 2014, que combinen elements del post-hardcore, electro, i hip-hop.

Publicado en Actualitat, Cultura.