CULMINA LA PRIMERA FASE DEL TALLER D’OCUPACIÓ “ET FORMEM: ONDARA APOSTEM PEL TEU FUTUR” DESPRÉS DE 6 MESOS DE DURACIÓ

  • En total s’ha contractat a 20 persones, que van començar a treballar el 30 de novembre, i que durant mig any han rebut formació i han realitzat treballs com a auxiliars de vivers, jardins, conservació i millora de muntanyes
  • Aquest mes de juny començarà la segona part del taller amb 1 any de duració, que comptarà amb els mateixos 20 participants

Ondara, 31.05.21. Divendres passat 28 de maig es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara l’acte de cloenda del taller d’ocupació “Et Formem – Ondara apostem pel teu futur IV”, en el que els participants van rebre el seu corresponent diploma per part dels formadors. En l’acte de cloenda van participar l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora de Personal, Raquel López, i el Regidor de Medi Ambient, Pere Picornell.

Aquest taller d’ocupació s’ha desenvolupat durant 6 mesos; si bé al juny començarà la segona fase del taller amb altres 12 mesos de duració. La primera fase d’aquest Taller d’Ocupació s’ha gestionat per l’ADL-Afic d’Ondara, amb una subvenció de 240.206,40 euros concedida pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’un programa mixt d’ocupació i formació en el municipi: el Taller d’Ocupació denominat “Et Formem: Ondara apostem pel teu futur IV”, que ha tingut una duració inicial de 6 mesos; i la II Fase del qual tindrà una duració de 12 mesos a partir de l’1 de juny.

Per mitjà d’aquest taller, els seus 20 integrants (10 persones contractades en el grup de l’especialitat en Activitats auxiliars de vivers, jardins i centres de jardineria, i altres 10 persones en el grup de l’especialitat Activitats auxiliars de conservació i millora de muntanyes) han rebut formació bàsica i també tècnica, a més de realitzar els treballs en les especialitats forestal i de jardineria. Aquestes 2 especialitats corresponen al nivell de professionalitat I. La segona fase del taller correspondrà al nivell II. Les persones contractades han realitzat diferents labors en el parc públic Segària i en el departament de parcs i jardins municipal (com per exemple, els treballs per a la creació del nou jardí El Caragol en el parc Tossals). L’equip directiu i formatiu ha estat integrat per quatre persones: directora, 1 docent de l’especialitat de jardineria, 1 docent de l’especialitat de forestal i 1 docent de suport.

En la cloenda, els participants del taller han mostrat un audiovisual on han reflectit les activitats que han realitzat durant el programa Et Formem en aquests 6 mesos.

Publicado en Actualitat, AFIC.