ELS XIQUETS I LES XIQUETES PRENEN L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Ondara, 31.05.21. Amb el títol Els xiquets i les xiquetes prenen l’Ajuntament, divendres van visitar l’Ajuntament els xiquets i les xiquetes de 4t del CEIP Sanchis Guarner de la mà de la Regidora d’infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara per conèixer de primera mà allò que han treballat amb els llibres. La visita tenia dues parts: la primera consistia a una visita a l’Ajuntament per conèixer el seu origen històric, conèixer quins serveis ofereix un Ajuntament de la mà dels seus treballadors i treballadores, i com es treballa a un Ajuntament i una visita a la zona on treballen els regidors, regidores i l’alcalde per conèixer el seu treball, resoldre dubtes dels xiquets i xiquetes així com escoltar algunes propostes que van fer.

La segona part de la visita consistia en una introducció del funcionament del Plenari per part de l’Alcalde, José Ramiro, i la celebració d’una simulació de Plenari municipal amb dos punts de l’ordre del dia: l’elecció del alcalde o alcaldessa i l’elaboració i votació dels Pressupostos Municipals per la qual els xiquets i les xiquetes es van repartir en tres grups i tenien que arribar a acords per presentar primer un candidat/a l’alcaldia i un esborrany de pressupostos per ser votat entre totes i tots.

Des del centre, han valorat l’activitat com a excel·lent, i han manifestat la seua intenció de tornar tots els cursos perquè els xiquets no només van viure el treball de l’Ajuntament, si no que van treballar altres aspectes com el treball en grup o la presa de decisions. El Regidor de l’àrea, José Ramiro, també ha valorat molt positivament l’experiència.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.