SEGONA SESSIÓ DE BEBETA A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 20.05.21. Dimecres passat 12 de maig, la Casa Cultura d’Ondara va acollir a la Biblioteca Municipal la segona sessió de la Bebeteca; un “Taller de contes” per a nadons amb pares i mares, a càrrec de Sonia Carrió, dirigit a xiquetes i xiquets des dels 12 mesos fins als 2 anys (activitat emmarcada en la programació cultural d’Ondara per al mes de maig).

La Bebeteca és un espai per acompanyar emocionalment als bebés i compartir experiències a través de la literatura infantil. Es tracta d’introduir als menuts al món de la lectura amb experiències agradables generades a partir de contes, música, expressió corporal, emocions…A la mateixa volta que es dota a les famílies de recursos didàctics per a treballar gaudint les diferents etapes dels xiquets i xiquetes.

Amb paraules rimades, cançons i bressols, primers contes i recursos van passar una estona divertida i d’aprenentatge. Els xiquets / tes van estar acompanyats per un adult, i es va crear un ambient molt participatiu per part dels assistents, els quals havien realitzat la reserva prèvia per a participar en aquesta activitat, que tenia aforament limitat i seguia els protocols de la Casa de Cultura davant del covid-19.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.