TOT A PUNT PER A QUE EL PRADO D’ONDARA SIGA ESPAI DE VACUNACIÓ MASSIVA DES DEL 24 DE MAIG

Ondara, 20.05.21. La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ja ho té tot a punt perquè comence la setmana que ve al Prado d’Ondara la vacunació massiva, que està previst realitzar en aquesta població a partir del proper dilluns 24 de maig. Segons ha confirmat Mª Carmen Velázquez, aquesta setmana s’ha realitzat la distribució de l’edifici segons les necessitats plantejades per Salut Pública.

L’entrada per a vacunar-se es realitzarà al Prado per la plaça Vicente Andrés Estelles, i l’eixida pel moll del Prado, quedant el primer terç (des de la plaça) per a rebre les persones citades, aplicant totes les mesures preventives sanitàries que marca la normativa vigent. En el segon terç del Prado estarà la zona de recepció de les persones citades i el punt mèdic i de vacunació, quedant el tercer terç de l’edifici (el més pròxim al moll) com la zona de repòs postvacunal i eixida del recinte. Els dies de vacunació estarà tancat al trànsit i no es podrà aparcar ni circular pel carrer General Boch (entre el Prado i la Plaça de Bous) i tampoc per la mitat de la plaça Vicente Andrés Estelles, per a garantir la seguretat d’accés a les persones que hagen d’acudir al recinte.

En el matí d’ahir 19 de maig es van culminar les tasques prèvies per a adequar el recinte i ordenar el flux de persones i espais per a la vacunació en el Prado, amb la col·locació de les tanques, cadires i taules, així com de totes les necessitats logístiques i tècniques. Durant la jornada es va comptar amb la presència del Comissionat de Salut Pública, Joan Puig, junt amb les coordinadores d’infermeria i coordinació de vacunació en la comarca, Natalia Casado i MªJose Mas respectivament, a més de comptar amb la coordinadora del centre de salut d’Ondara, Rosario Pons.

La responsable de l’àrea de Sanitat d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, ha volgut agrair la seua col·laboració i esforç a la Brigada Municipal, consergeria de l’Ajuntament, tècnics d’Informàtica i Joventut, equip de neteja de l’Ajuntament, Cap de la Policia Local d’Ondara i Protecció Civil, que han realitzat un gran treball en molt poc de temps perquè tot estiga a punt per al dilluns.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.