EL 28 DE MAIG, JORNADA DE PORTES OBERTES PER A CONÈIXER EL PROGRAMA FORMATIU DE QUALIFICACIÓ BÀSICA EN OCUPACIÓ DOMÈSTICA D’ONDARA (PFQB) 2021-2022

Ondara, 21.05.21. El PFQB, Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en Ocupació Domèstica que s’imparteix a Ondara, oferirà el proper divendres 28 de maig una Jornada de Portes Obertes, a les 9:30 hores (entrada pel carrer Carlos Arniches). Amb aquesta jornada es donarà a conèixer el programa per al nou curs 2021-2022.

El curs es realitzarà des de setembre de 2021 fins a juny de 2022. Va dirigit a alumnat de 16 a 21 anys, sense el títol en la ESO, que tenen interès en millorar la seua base formativa, preparar les proves d’accés als cicles de grau mitjà, i a les proves lliures de la ESO. A més, s’inicien en el món de la cuina, i fan pràctiques en empreses relacionades en l’hostaleria i neteja.

Les persones interessades poden acudir el proper divendres 28 de maig a conèixer aquest programa formatiu. Les inscripcions per al curs es poden realitzar en pfqb@ondara.org . Més informació en la Casa de Cultura d’Ondara, o per telèfon al 662412335.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.