“LA GRAN DONACIÓ” REALITZADA AL CENTRE COMERCIAL PORTAL DE LA MARINA D’ONDARA CULMINA AMB 174 DONACIONS DE SANG

S’han superat totes les previsions, amb 205 persones presentades per a donar sang en aquesta marató solidària

Ondara, 13.05.21. Des del Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana s’ha agraït a la ciutadania la resposta tan positiva que ha tingut la marató de donació de sang, que, sota el lema “La Gran Donació” s’ha realitzat aquest dimarts 11 i dimecres 12 de maig a la planta baixa del Centre Comercial Portal de la Marina, organitzada en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Sanitat que dirigeix Mª Carmen Velázquez.

Segons les dades del Centre de Transfusions, un total de 205 persones es van presentar a donar sang al llarg de les dues jornades (en horari de matí i vesprada), culminant amb un total de 174 donacions realitzades, i d’elles, 40 de nous donants. Es considera tot un èxit aquesta marató de donació, ja que les previsions eren de 150 donacions. De fet, va caldre dir-li a molta gent que ja no es podia donar per la gran afluència de donants; motiu pel qual, des del Centre de Transfusions estudien realitzar la pròxima marató de donació de sang ampliant-la a 3 dies, per a donar l’oportunitat de donar al nombre més gran de persones. El Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana ha agraït la col·laboració, participació i implicació de tots els participants.

A l’èxit de la marató de donació va contribuir la campanya de promoció i difusió impulsada pel Centre Comercial Portal de la Marina, titulant l’acció com “La Gran Donació”, i regalant una entrada de cinema a totes les persones que van donar sang, i que també van entrar en el sorteig de premis cedits per l’Ajuntament d’Ondara. Els agraciats amb els premis de l’Ajuntament han sigut Pedro Cuenca i Isabel Caminal, que rebran sengles lots de productes de les carnisseries locals, i Eloy Palmer i Magdalena García de la Reina, que són els premiats amb els lots dels cellers d’Ondara. A més, Portal de la Marina sortejarà un any de cinema gratis entre aquells participants que hagen compartit una foto en les xarxes socials utilitzant l’hashtag #YoDonoEnPortalDeLaMarina .

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, que va acudir a donar sang al Centre Comercial, i la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, han agraït a la població la seua participació en aquest acte solidari que contribueix a salvar vides.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.