EL DILLUNS 17 DE MAIG S’IMPARTIRÀ EL TALLER FORMATIU DE LA PLATAFORMA eBIBLIO, ORGANITZAT PER CULTURA, JOVENTUT I CLUB LECTOR D’ONDARA

Ondara, 12.05.21. Les Regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, junt al Club Lector d’Ondara, organitzen el Taller de la plataforma “eBiblio Comunitat Valenciana” que se impartirà el dilluns 17 de maig a les 17:30 hores en la Casa de Cultura d’Ondara.

Aquest taller formatiu pràctic té com a objectiu conèixer la plataforma de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana i familiaritzar els participants amb la lectura digital, a través de la plataforma “eBiblio”. Des de la posada en marxa del servei de préstec de llibres digitals a les Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana, els usuaris poden prestar, descarregar i llegir llibres digitals.

L’objectiu del Taller de la plataforma “eBiblio Comunitat Valenciana” és la familiarització dels usuaris amb les possibilitats que ofereix l’accés als llibres digitals. El taller es centrarà en l’ús d’aquesta plataforma en els dispositius mòbils dels usuaris (ordinadors personals, tauletes, e-books o telèfons intel·ligents) .

El taller es durà a terme el dilluns 17 de maig a les 17:30 hores, a la Casa de la Cultura. Els assistents hauran de portar al curs el seu carnet de usuari de biblioteca i el seu dispositiu personal. Les inscripcions es poden realitzar en www.agendaondara.es

Publicado en Actualitat, Cultura.