L´ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL JOAQUINA GAVILÀ COMENÇARÀ EL DILLUNS 24 DE MAIG A DONAR CITES TELEFÒNIQUES PER A LA PREINSCRIPCIÓ DELS ALUMNES DEL CURS 2021-2022

Ondara, 14.05.21. L’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara, amb motiu de la pandèmia de COVID-19, continua amb el sistema de preinscripcions i de matriculació iniciat el curs passat, per tal de garantir la seguretat i la salut de tots el usuaris i treballadors, segons s’ha anunciat des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara i des de l’empresa municipal SINMA, responsable de la gestió de l’Escoleta.

L’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara ha habilitat el telèfon 687 20 97 49, per a agafar cita i poder fer el procés de preinscripció dels alumnes (que podrà ser via telemàtica o presencial) dels curs 2021-2022. En aquest telèfon també es podrà resoldre qualsevol dubte dels familiars. Aquest telèfon estarà operatiu del 24 al 28 de maig, en horari de 13.30 a 16.00 hores. Cal recalcar que aquesta cita per a la preinscripció només es podrà agafar telefònicament. La preinscripció es farà en aquestes mateixes dates, del 24 al 28 de maig, de forma telemàtica o presencial (aplicant totes les recomanacions d’higiene i prevenció del Ministeri de Sanitat).

Les llistes provisionals d’alumnat admès eixiran el 31 de maig i es comunicarà directament als familiars. Al mateix temps es publicaran a l’Ajuntament i a l’Escola Infantil. Hi haurà un període de reclamacions, durant els dies 1 i 2 de juny. Les llistes definitives d’alumnat admès, eixiran el 3 de juny i es comunicarà directament als familiars. Al mateix temps es publicaran a l’Ajuntament i a l’Escola Infantil. El període de matriculació està previst del 3 al 8 de juny.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.