LA POLICIA LOCAL D’ONDARA ACTUALITZA ELS SEUS VEHICLES

Els dos vehicles tot terreny híbrids són la nova versió dels que es van adquirir fa 4 anys a través del rènting, una vegada finalitzat el contracte anterior, i estan dotats de les últimes tecnologies, sistema de telecomunicacions i desfibril·ladors

Ondara, 11.05.21. La Policia Local d’Ondara compta amb dos nous vehicles per a millorar la prestació de serveis a la ciutadania. L’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, José Ramiro, i el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, acompanyats per agents de la plantilla policial, han presentat aquest matí els dos nous vehicles, que substitueixen als dos anteriors.

Es tracta de dos tot terreny 4×4 híbrids, per a protegir el medi ambient al mateix temps que reduir el consum en combustible. Aquests dos vehicles són la nova versió dels que es van adquirir fa 4 anys (al gener de 2017) mitjançant el mètode de rènting. La renovació de la flota de vehicles policials es produeix novament mitjançant el mètode de rènting, després de traure a concurs la licitació de dos cotxes per a la policia, i una vegada havia finalitzat el contracte anterior.

Els dos nous vehicles adquirits per a la Policia Local d’Ondara són 2 Toyota RAV4 híbrids. El fet de ser híbrids suposa un estalvi de combustible, així com reducció d’emissions, i generació de la seua pròpia energia reciclada. Ambdós vehicles estan dotats amb desfibril·ladors per a poder actuar ràpidament en cas d’emergència mèdica. A més, compten amb emissora Tetra; amb un modern sistema de telecomunicacions; un complet equip policial homologat; i tablets, entre altres prestacions.

Quant als dos anteriors vehicles de què disposava la Policia Local d’Ondara, continuaran al servei d’altres àrees municipals. Un s’utilitzarà per a l’àrea de Serveis Generals de l’Ajuntament d’Ondara, i l’altre vehicle, també un tot terreny, es destinarà, després de la seua nova retolació, al col·lectiu de Protecció Civil d’Ondara perquè puga utilitzar-ho en la prestació dels seus serveis.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.