ONDARA ACULL HUI I DEMÀ LA MARATÓ DE DONACIÓ SANG “LA GRAN DONACIÓ” AL CENTRE COMERCIAL PORTAL DE LA MARINA

  • El centre comercial busca batre un rècord de donacions i per a això es regalen entrades de cine a tots els donants, que també entren en sortejos de distints premis
  • L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha acudit aquest matí a donar sang al Centre Comercial i ha aprofitat per a realitzar una crida a la ciutadania a participar en aquest acte solidari que salva vides

Ondara, 11.05.21. Hui dimarts 11 de maig i demà dimecres dia 12, el Centre Comercial Portal de la Marina, junt al Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Sanitat que dirigeix Mª Carmen Velázquez, ha organitzat una marató de donació de sang, que, sota el lema «La Gran Donació» s’està efectuant a la planta baixa del centre comercial, en el recinte que s’ha instal·lat complint la normativa vigent i totes les mesures higienicosanitàries necessàries. L’horari per a participar en “La Gran Donació” és hui dimarts 11 i demà dimecres 12 de maig de 10:00h a 13.30h i de 16:30h a 20:30h.

Amb l’objectiu d’aconseguir el nombre més gran de donants dels últims temps, el centre comercial regala una entrada de cine a tots els participants en “La Gran Donació”, que també entraran en el sorteig de premis cedits per l’Ajuntament d’Ondara (4 premis de comerç local de productes carnis i dels cellers d’Ondara, que s’arreplegaran en el propi comerç per a promoció dels establiments locals). A més, Portal de la Marina sortejarà un any de cine gratis entre aquells participants que compartisquen una foto en les xarxes socials utilitzant l’hashtag #YoDonoEnPortalDeLaMarina .

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha acudit aquest matí a donar sang al Centre Comercial i ha aprofitat per a realitzar una crida a la ciutadania a participar en aquest acte solidari que salva vides. La Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, ha animat la població a acudir a donar sang, i ha recordat que per a donar sang, s’ha de tindre més de 18 anys, pesar més de 50 kg, no estar en dejú, no haver donat en les últimes vuit setmanes i no patir ni haver patit malalties transmissibles per via sanguínia.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.