L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA S’ALÇA AMB DOS BRONZES EN ALEVÍ I INFANTIL EN LA FINAL AUTONÒMICA DE GALOTXA JECV

Ondara, 10.05.21. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, ha aconseguit dos meritoris tercers llocs autonòmics per als seus equips aleví i infantil, en la final autonòmica de “Galotxa”, que es van disputar ahir diumenge 10 de maig al carrer artificial de Godelleta, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana (estava previst que se celebrara a Montserrat però finalment es va canviar per la climatologia per a realitzar-se a cobert). Els 2 equips d’Ondara havien aconseguit la seua classificació per a la final autonòmica, en haver sigut campions provincials de galotxa.

Ahir van aconseguir el bronze autonòmic dels JECV Galotxa 2021 els equips aleví (Joan Garrido, Dani Serra, Paco Salort i Íker Costa) i infantil (Arnau Mas, José Miguel Sastre i Fèlix Peñarrubia). Els dos equips van perdre la primera semifinal contra els campions provincials de València, alevins contra Moixent i infantils contra Montserrat, i van jugar la partida pel tercer lloc autonòmic, que van guanyar en ambdós casos contra els equips de Castelló.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’escola i als seus entrenadors pel seu esforç i els seus èxits esportius en aquesta temporada.

PÒDIUM AUTONÒMIC * JECV GALOTXA 2021

BENJAMINS:

1- Meliana

2- Marquesat

3- Onda

4- Orba

ALEVINS:

1- Moixent

2- Massamagrell

3- Ondara

4- Castelló

INFANTILS:

1- Montserrat

2- Massalfassar

3- Ondara

4- Castelló

CADETS:

1- Moixent

2- Vila-real

3- Beniparrell

4- Beniarbeig-El Verger

JUVENILS:

1- Onda

2- La Pobla de Vallbona

3- Montserrat

4- Beniarbeig-El Verger

Publicado en Actualitat, Esports.