L’AJUNTAMENT D’ONDARA COMPTA AMB QUATRE NOUS VEHICLES ELÈCTRICS

S’ha adquirit una furgoneta elèctrica per a la Brigada, dos patinets per a l’àrea tècnica i una bicicleta elèctrica per a consergeria amb l’objectiu d’afavorir el medi ambient, reduir el consum de gasolina i afavorir l’eficàcia en els desplaçaments dins del poble

Ondara, 05.05.21. L’Ajuntament d’Ondara ha presentat hui els nous vehicles que ha adquirit per a diferents departaments municipals, tots ells elèctrics, amb l’objectiu d’afavorir l’eficàcia en els desplaçaments del personal municipal dins del poble. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Hisenda i de Modernització, Raquel López, acompanyats per representants dels departaments que utilitzaran els vehicles, han presentat aquest matí les noves adquisicions (una furgoneta, dos patinets i una bicicleta), una vegada han sigut ja retolades i estan ja en funcionament.

D’una banda, s’ha adquirit una furgoneta completament elèctrica per al seu ús per la Brigada Municipal. Aquesta furgoneta, que no necessita gasolina, es recarregarà en el punt de recàrrega instal·lat en el magatzem de la Brigada. D’altra banda, per a l’àrea tècnica, s’han adquirit dos patinets elèctrics i una bicicleta elèctrica per a afavorir el medi ambient, i reduir el consum de gasolina. Aquests vehicles seran utilitzats pel departament tècnic i per consergeria, per a realitzar els desplaçaments que es requerisca pel nucli urbà d’una forma segura i sostenible.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.