CULTURA I BIBLIOTECA D’ONDARA ORGANITZEN ACTIVITATS PER A L’ALUMNAT DINS DEL MES DEL LLIBRE

Ondara, 05.05.21. Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) i la Biblioteca Municipal d’Ondara, s’han organitzat diverses activitats relacionades amb els llibres i la lectura en el mes d’abril, emmarcades en el Mes del Llibre, dirigides a l’alumnat dels centres educatius d’Ondara.

D’una banda, el 23 d’abril es va commemorar el Dia del Llibre amb la visita dels escolars de 3r i 4t de primària del Col·legi Sanchis Guarner a la Biblioteca Municipal d’Ondara. Un total de 180 alumnes van visitar la Biblioteca en grups bambolla, amb l’objectiu de formar-se com a usuaris, obtindre el carnet lector, explorar les diferents matèries i com es cataloguen, així com comentar i recomanar per la Bibliotecària les lectures que més els agraden i més adequades per a ells i elles. Alguns van fer ús del nou espai, la terrassa a l’aire lliure per a gaudir de la lectura. També van visitar les exposicions de la Torre del Rellotge i de la Casa de Cultura.

D’altra banda, el dia 27 abril es va celebrar una altra activitat de foment lector dirigida amb als i les alumnes de 4t ESO de l’IES Xebic d’Ondara. 90 alumnes van assistir a l’Auditori Municipal per a escoltar una recopilació de texts de Carmelina Sánchez Cutillas, recitats per Marina Mulet i acompanyats per la guitarra i cançons de Sandra Montfort. L’alumnat ja coneixia l’obra de l’autora, prèviament llegida i treballada a classe, però no va deixar de ser una sorpresa i un descobriment dels texts el escoltar-los d’aquesta manera tan especial.

Publicado en Actualitat, Cultura.