L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA S’ALÇA AMB DOS ORS i DOS BRONZES EN LA FINAL PROVINCIAL DE GALOTXA JECV

Alevins i infantils guanyen l’or i jugaran la final autonòmica de “galotxa”; mentre que en categories benjamí i juvenil Ondara aconsegueix el tercer lloc provincial, i en cadet el quart

Ondara, 03.05.21. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, ha aconseguit molt bons resultats en les diferents categories de les finals provincials de “Galotxa”, que es van disputar ahir diumenge 2 de maig al carrer artificial del Verger, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana. Els equips d’Ondara havien aconseguit la seua classificació en les fases provincials prèvies a la final, aconseguint el passe a la final en totes les categories: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Ahir, van aconseguir l’or, convertint-se en campions provincials i assegurant-se el seu passe a la final autonòmica de «galotxa», els equips aleví (Joan Garrido, Dani Serra, Paco Salort i Íker Costa) i infantil (Arnau Mas, José Miguel Sastre, Fèlix Peñarrubia i Andreu Mullor).

Per la seua banda, en les categories benjamí (Alma Contrí, Marc Domènech i Guiu Vizuete) i en juvenil (Felipe Costa, Adrian Duro i Andreu Mas), els equips d’Ondara es van emportar el bronze.

I en categoria cadet, l’equip d’Ondara (Mateu Guitart, Luca Mahiques, Quico Roselló, Àlex Serra i Gorka Arbona) va aconseguir un meritori quart lloc.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, que va estar present al lliurament de trofeus, ha donat l’enhorabona als integrants de l’escola i als seus entrenadors pel seu esforç i els seus èxits esportius en aquesta temporada. Van lliurat els premis ahir al Verger: Vicent Molines, vicepresident de la Federació; Mar Chesa, Alcaldessa en funcions d’Ondara, Ximo Coll, Alcalde d’El Verger, i David Más, Regidor d’Esports de Sella.

PÒDIUM PROVINCIAL ALACANT * JECV GALOTXA 2021

Benjamins

1er Orba

2 on Beniarbeig-El Verger

3 er Ondara

Alevins

1er Ondara

2on Sella-Relleu

3er Beniarbeig-El Verger

4t Orba

Infantil

1er Ondara

2on Beniarbeig-El Verger

3er Sella-Relleu

4t Orba

Cadet

1er Beniarbeig-El Verger

2on Murla-Parcent

3er Beniarbeig-El Verger B

4t Ondara

Juvenils

1er Beniarbeig-El Verger

2on Xàbia A

3er Ondara

4t Benidorm

Publicado en Actualitat, Esports.