L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, SUBCAMPIONA PROVINCIAL I 4a AUTONÒMICA EN EL CAMPIONAT DE CONJUNTS DE FEDERACIÓ

Ondara, 28.04.21. Diumenge passat 25 d’abril es va celebrar al pavelló Colonial Sport d’Alfafar (València) el provincial i autonòmic de conjunts de Federació. Aquesta competició s’havia d’haver fet al 2020, però degut a la pandèmia totes les competicions s’han vist ajornades.

El conjunt infantil de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, integrat per: Alma Llobell, Paula Vives, Emma Almiñana, Mireia Pons i Aina Server, va realitzar una competició amb 5 cèrcols acompanyades de la cançó «Bella Ciao». Van lluitar fins el final de la coreografia, aconseguint la segona posició en el provincial i la quarta a l’autonòmic, és a dir, es van proclamar subcampiones de la província d’Alacant i quartes de la Comunitat Valenciana, a sols un 0’30 de quedar terceres autonòmiques. El conjunt ha estat entrenat per Alícia Ivars i sempre ha estat recolzat per Natalia Cholbi.

Des de l’equip tècnic de l’Escola de Rítmica d’Ondara se senten molt orgulloses d’aquest conjunt tan treballador i amb tantes ganes de millorar i d’aprendre. Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona al conjunt de rítmica d’Ondara i a les seues entrenadores per aquest èxit esportiu en una temporada tan complicada.

Publicado en Actualitat, Esports.