LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA REPRÈN EL PROGRAMA “MENT ACTIVA” DE FORMA PRESENCIAL DES DEL 4 MAIG

Ondara, 27.04.21. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha anunciat que a partir del proper dimarts 4 de maig, es reprèn de forma presencial el programa de memòria – ment activa al Centre Social d’Ondara. A partir del 4 de maig, els dimarts i dijous es tornarà a realitzar aquest programa en el seu horari habitual.

Cal recordar que les sessions presencials del programa es van haver de suspendre per la pandèmia i s’han realitzat amb activitats des del domicili de cada usuari des del passat mes de febrer en forma de quadern de treball. A causa del relaxament de les restriccions per la millora de la situació epidemiològica, per a aquest mes de maig es tornarà a impartir el taller de forma presencial. Des de la Regidoria del Major es vol continuar així cobrint les necessitats de les persones majors. El programa està impartit per la tècnica TASOC Tere Fullana.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.