ONDARA RECORDA QUE CONTINUA ESTANT DISPONIBLE EL TELÈFON 677996948 D’AJUDA A LA CIUTADANIA

L’Ajuntament d’Ondara té des de fa mesos a disposició de la ciutadania el Telèfon del Major 677996948, per a donar solució a qualsevol persona que tinga una necessitat

Ondara, 26.04.21. Des de la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velazquez, es recorda a la ciutadania que continua estant a la seua disposició el telèfon 677996948 per a donar solució a qualsevol persona que tinga una necessitat en aquesta època de pandèmia. Aquest telèfon va ser habilitat com a Telèfon del Major (posat en marxa al març de 2020 per a atendre les persones majors que a causa de les seues circumstàncies no pogueren cobrir les seues necessitats bàsiques mentre durara el confinament pel coronavirus) i posteriorment, al gener d’enguany 2021, es va reconvertir en un Telèfon d’ajuda a la ciutadania en general davant del covid-19.

En aquest telèfon, 677996948, personal de l’Ajuntament d’Ondara atén les cridades, i s’encarrega de coordinar la forma d’ajudar a les persones. Per a això, hi ha un cos de persones voluntàries que realitzaran les tasques que requerisquen les persones que necessiten aquesta ajuda.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es fa una crida a la població perquè faça un ús responsable d’aquest servei, que és exclusiu per a persones que realment ho necessiten. Cal destacar que des d’aquest telèfon es continua atenent, com fins ara, a totes les persones majors que ho necessiten.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.