MIG CENTENAR DE XIQUETES I XIQUETS D’ONDARA QUE COMPLEIXEN 6 ANYS ENGUANY VAN REBRE UN LLIBRE EN L’ENCONTRE AMB ELS PRIMERS LECTORS CELEBRAT A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

L’acte va començar amb el teatre “Canta, juga i balla amb la poesia” de Moni Poppins

Ondara 22.04.21. La commemoració del tradicional Dia del Llibre a Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura, va començar divendres passat 16 d’abril amb el Dia del Llibre Infantil, que va comptar amb un dels actes que se celebren tradicionalment a l’abril a Ondara: l’Encontre amb els Primers Lectors i Primeres Lectores. Aquest esdeveniment es va realitzar a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara (estava previst a la Plaça de Bous però es va canviar d’ubicació per la previsió de pluges).

Amb totes les mesures de seguretat, reduccions d’aforament i distanciament necessàries, i després d’haver citat prèviament a totes les persones d’Ondara que compleixen 6 anys enguany 2021 (un total de 67), des de la Regidoria de Cultura es va lliurar un llibre a més de 50 xiquets i xiquetes. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual; la Bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, i Valèria Mengual, els van lliurar com a obsequi un llibre, per a iniciar-se en el món de la lectura. Els/les que no van poder anar, poden arreplegar-ho quan vullguen a la Biblioteca d’Ondara. El regal és un llibre en valencià dedicat als animals i a la natura.

Prèviament, es va oferir a l’escenari de l’Auditori Municipal una proposta dirigida al públic infantil: el teatre «Canta, juga i balla amb la poesia» de Moni Poppins; una obra de poesia musicada que va ser molt participativa i entretinguda.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.