JOAN IÑARETA VA PRESENTAR EL SEU LLIBRE «LA ENTREVISTA» A LA CASA DE CULTURA

Ondara, 26.04.21. Ahir diumenge 25 d’abril, dins dels actes commemoratius del Dia del Llibre de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, es va realitzar la presentació del llibre “La entrevista” a càrrec de l’autor, l’ondarenc Joan Iñareta, a la Casa de Cultura d’Ondara. L’acte va estar presentat pel periodista local Toni Marí.

Joan Soler Iñareta (Ondara, 1989) és Diplomat en Magisteri d’Educació Primària per la Universitat de València (UV). Actualment, combina el seu treball docent amb l’estudi del Grau de Comunicació en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Després de participar en diferents publicacions i concursos literaris, es llança al món de la novel·la amb el thriller “La entrevista”.

SINOPSIS «La Entrevista»: El 3 d’abril de 2006, el cos sense vida d’una de les grans promeses de la música espanyola apareix en el madrileny Parc del Retir. Hores després de la troballa, un jove anomenat Paul Gutiérrez es presenta en una comissaria pròxima al lloc, assumint l’autoria d’uns fets que ho mantindran a la presó durant tretze anys. Després de la seua estada en el centre penitenciari, el condemnat decideix concedir una entrevista en exclusiva al periodista del moment, Andrés Lastra, qui intentarà descobrir tots els detalls que van embolicar el fatídic crim. Una conversació davant de milions d’espectadors que ho canviarà tot.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.