EL CONCERT DEL COR DE DONES DE LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS DELECTA AL PÚBLIC DE L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

L’actuació musical s’emmarca en el conveni amb la Fundació Baleària

Ondara, 26.04.21. El dissabte 24 d’abril va ser el torn de la música balear, i l’Auditori Municipal d’Ondara va acollir el meravellós Concert de Música Balear a càrrec del Cor de Dones de la Universitat de les Illes Balears. Un acte previst per a realitzar-se a la Plaça de Bous que es va traslladar a l’Auditori davant la previsió de pluges. El concert, que forma part de la programació cultural d’Ondara per a aquest mes d’abril, està emmarcat en el conveni de col·laboració «Llotja de la Cultura» entre la Fundació Baleària i l’Ajuntament d’Ondara.

El cor de dones de la UIB inclou veus joves i amb una qualitat vocal molt alta. L’acte va estar compost principalment per música clàssica. divulgant repertoris variats amb música que va des del renaixement fins obres contemporànies, tant a capella com amb acompanyament instrumental. El Cor de Dones va estar acompanyat al piano per Maria Antònia Gomis i a la percussió per Nico Amengual.

Es tracta del segon esdeveniment musical que la Fundació Baleària organitza a Ondara, d’acord amb el conveni que va signar l’entitat amb l’Ajuntament d’Ondara per a facilitar l’intercanvi cultural. Aquest acord també inclou exposicions en l’espai municipal la Torre del Rellotge, on actualment es poden visitar l’exposició col·lectiva ‘Tancats’ i la instal·lació ‘Simbiosi Marines’ de Francesc Ramis.

El concert es va realitzar seguint el protocol de seguretat de l’Auditori Municipal d’Ondara per a evitar la propagació del covid-19.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.