BENESTAR SOCIAL D’ONDARA REPRÈN EL SERVEI DE RECURSOS PER A PACIENTS ONCOLÒGICS I FAMILIARS

Es prestarà novament des d’avui 22 d’abril en col·laboració amb l’AECC, un de cada dos dijous de 9 a 14 hores al Centre Social d’Ondara

Ondara, 22.04.21. La Regidoria de Benestar Social d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha reprès el servei de recursos a pacients oncològics i els seus familiars, que es presta a Ondara conjuntament amb l’AECC Alacant. Aquest servei, després d’un any sense prestar-se presencialment per la pandèmia, es torna a reactivar per als pacients de càncer i les seues famílies, amb la col·laboració de la Junta Local d’Ondara d’AECC. El servei estarà assistit per la psicòloga d’AECC, Míriam González, un dijous de cada dos, en el Centre Social d’Ondara en horari de 9 a 14 hores. Les persones interessades en aquest servei d’assistència psicològica professional poden sol·licitar cita prèvia en el telèfon del Centre Social, 966477070, on els donaran les indicacions per a poder assistir presencialment baix cita concertada. Hui dijous 22 d’abril comença a oferir-se novament aquest servei per a pacients oncològics a Ondara.

A més de l’atenció psicològica especialitzada, a través d’aquest servei s’ofereixen altres recursos a pacients oncològics i els seus familiars, com són el préstec de material ortoprotètic; informació sobre les ajudes disponibles; atenció psicològica grupal i individual; deshabituació tabàquica; ajudes econòmiques, informació sobre voluntariat…

Publicado en Actualitat, Ajuntament.