ONDARA ACULL LA JORNADA DE SALUT MENTAL D’AMADEM EL 8 DE MAIG

Dirigida a la població en general i als professionals de la salut mental, la jornada abordarà l’estrès i l’ansietat

Ondara, 21.04.21. La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha organitzat, conjuntament amb Amadem, ONG per la Salut Mental Marina Alta, la Jornada de Salut Mental “Estrès, ansietat: reacciona” per al dissabte 8 de maig a l’Auditori Municipal d’Ondara. Segons ha informat Mª Carmen Velázquez, dins de les activitats de salut mental i suport psicològic que promou l’Ajuntament d’Ondara a través de la Regidoria de Sanitat, i impartides per l’associació Amadem, enguany es duran a terme aquestes jornades de portes obertes dirigides especialment a la població en general i als professionals de la salut mental.

La jornada se celebrarà seguint el protocol per a prevenir contagis per covid-19, amb les corresponents mesures higièniques i reduccions d’aforament que marca la normativa per a l’Auditori Municipal d’Ondara. La jornada està oberta a tot tipus de públic, i caldrà reservar prèviament l’entrada per motius de seguretat en www.agendaondara.es ; en la Casa de Cultura d’Ondara; o en els telèfons d’Amadem: 966469120 – 699010083.

La jornada, que s’impartirà el dissabte 8 de maig de 10 a 13 hores a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara, tractarà sobre l’estrès i l’ansietat, i sobre com afrontar-ho de la manera més eficaç. Maria León Guzmán, psicòloga clínica de la Unitat de Salut Mental de Calp, parlarà de les tècniques psicològiques per al maneig de l’ansietat i els mecanismes de manteniment; Luisina Daives, psicòloga d’Amadem, explicarà els recursos existents per a poder treballar l’estrès i l’ansietat, més concretament en la comarca; i finalment Isabel Soler Tarradellas, artterapeuta d’Amadem, parlarà de l’artteràpia aplicada a l’ansietat i l’estrès. L’obertura de la jornada, a les 10 hores, anirà a càrrec de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro: i la cloenda, a les 13 hores, a càrrec de Mª Carmen Velázquez.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.