L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONCEDEIX LES AJUDES AL TRANSPORT 2019-2020 PER A 7 ESTUDIANTS, DESTINANT UN TOTAL DE 1.327 EUROS

Ondara, 20.04.21. L’Ajuntament d’Ondara, en la Junta de Govern Local del 29 de març 2021, va acordar concedir les ajudes econòmiques individualitzades al transport per a un total de 7 estudiants que s’havien presentat a la convocatòria de la Regidoria d’Educació, dirigida a aquells que cursen estudis fora del municipi, durant el curs 2019-2020.

Es tracta de beques al transport dirigides a persones que cursen estudis reglats (universitaris, de batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà i superior) que no puguen realitzar-se a Ondara. Vistes les sol·licituds i documentació presentades pels estudiants beneficiaris d’aquestes ajudes econòmiques individualitzades, la Junta de Govern ha acordat concedir les ajudes, que oscil·len entre els 102,04 euros i els 255,10 euros a un total de 7 estudiants beneficiaris (a tots i totes els que havien presentat la sol·licitud i complien les bases, per a la convocatòria realitzada a l’octubre de 2020).

L’Ajuntament d’Ondara destinarà un total de 1.326,52 euros al pagament de les ajudes (el pressupost de l’Ajuntament d’Ondara per a aquestes ajudes era de un import màxim de 5.000 euros). Des de l’Ajuntament d’Ondara es realitzaran els ingressos corresponents als beneficiaris en els pròxims dies. Les subvencions de transport van ser convocades per la Regidoria d’Educació d’Ondara a l’octubre de 2020, i anaven destinades als/les estudiants d’Ondara que hagueren cursat estudis reglats d’ensenyament no obligatori fora del propi municipi pertanyents al curs 2019/2020 (estudis universitaris, de batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà i superior).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.