DAVANT DE LES PREVISIONS DE PLUJA, CULTURA TRASLLADA A L’AUDITORI ELS ACTES DEL DIVENDRES 23 I DISSABTE 24 D’ABRIL PREVISTS A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA

D’altra banda, el concert i mercat del llibre del diumenge 25 d’abril s’ajornarà a una nova data

Ondara, 20.04.21. Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, s’ha informat que a causa de les previsions de pluja per als pròxims dies, s’ha optat per traslladar a l’Auditori Municipal d’Ondara alguns dels actes emmarcats en la programació cultural del mes d’abril, prevists per a celebrar-se a la Plaça de Bous, a fi de realitzar-se a cobert.

En concret, es trasllada a l’Auditori Municipal d’Ondara la commemoració del divendres 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre, amb l’obra de teatre “Historia de una maestra” de Cactus Teatre, basada en el llibre de Josefina Aldecoa, que se celebrarà a la mateixa data i hora (divendres 23 d’abril a les 20 hores) a l’Auditori, i el concert de de Música Balear a càrrec del Cor de Dones de la Universitat de les Illes Balears, previst per al dissabte 24 d’abril a les 20 hores, que tindrà lloc també a l’Auditori Municipal d’Ondara a la mateixa data i hora. Les entrades adquirides per a aquests esdevenimets prèviament a la Casa de Cultura d’Ondara o a la web www.agendaondara.es seran vàlides per a aquesta nova ubicació. Des del departament de Cultura es contactarà amb les persones que van reservar la seua entrada per a informar del canvi d’emplaçament. Es prega a les persones que han reservat la seua entrada i no vagen a poder assistir en la nova ubicació, que contacten amb Cultura. A l’Auditori Municipal d’Ondara se seguirà el protocol de seguretat, mesures d’higiene i reducció d’aforament enfront del covid-19. Si alguna persona està interessada a acudir a aquests actes, encara pot reservar la seua entrada gratuïta a la Casa de Cultura d’Ondara o a la web www.agendaondara.es . Es recorda que per motius de seguretat i aforament cal reservar l’entrada a la Casa de Cultura.

D’altra banda, l’acte del diumenge 25 d’abril consistent en la presentació del llibre “La entrevista” a càrrec de l’autor, Joan Iñareta, a la Casa de Cultura a les 13 hores, es manté en aquesta data, horari i ubicació. Mentrestant, l’acte del diumenge 25 d’abril les 12 hores a la Plaça de Bous s’ajornarà per a celebrar-se en una nova data que es concretarà pròximament. Aquest acte era l’actuació musical de Tres Claus (Merxe Pineda, Paco Pineda i Sonia Vallés) i el Mercat del llibre a Benefici de l’Associació Espanyola contra el càncer (AECC). Pròximament s’informarà de la nova data de celebració d’aquest concert i del mercat del llibre.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.