AKRAM TRIO MERAVELLA AL PÚBLIC DE LA CASA DE CULTURA D’ONDARA AMB EL SEU CONCERT DE MÚSICA DE CAMBRA

Ondara, 20.04.21. Dissabte passat 17 d’abril, emmarcat dins de la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) per a aquest mes d’abril 2021, dins del seu projecte de “cultura segura”, es va oferir a la Casa de Cultura d’Ondara el concert de música de cambra «Clarinet Cycle», per Akram Trio, amb Maria Palacios, clarinet; Desirée Sánchez, cello i Guillermo Mondéjar, piano (amb la col·laboració de l’associació AljubMusic).

Akram Trio va oferir un concert sorprenent, amb un repertori conegut per tots i totes, començant per peces d’un estil més clàssic i melòdic, passant per la bossa nova, per acabar amb un medley de Michael Jackson i un altre de Queen. El públic de la Casa de Cultura va quedar meravellat amb aquest concert que fusionava la música clàssica i la contemporània.

El concert es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara, seguint el preceptiu protocol de prevenció del covid 19, amb les corresponents mesures de seguretat i reducció d’aforament.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.