ONDARA DÓNA UN NOU IMPULS A LA MESA SOLIDÀRIA

Ondara, 16.04.21. Ahir es va reunir en el saló de plens de l’Ajuntament d’Ondara la Mesa Solidària d’Ondara, en la que estan integrats l’Ajuntament d’Ondara, Serveis Socials d’Ondara (Massma), Creu Roja, Càritas i Policia Local d’Ondara. La Mesa Solidària va estar presidida per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez. La d’ahir va ser la primera reunió oficial del conjunt de persones que representen als diferents organismes i col·lectius que formen part de la Mesa Solidària.

Segons ha indicat la Regidora de Serveis Socials d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, la reunió de la Mesa Solidària va comptar amb tots els actors rellevants en l’àmbit de la solidaritat, els serveis socials i l’ajuda a les persones que més ho necessiten a Ondara.

L’objectiu de la reunió va ser donar-li un nou impuls a la Mesa Solidària amb una finalitat social, per a posar en comú els recursos amb què compten i canalitzar la comunicació entre ells, per a aconseguir facilitar l’assessorament a les persones que ho necessiten, al mateix temps que poder arribar a totes les persones necessàries.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.