EL COMPOSITOR ONDARENC I DIRECTOR DE LA BANDA D’ONDARA, VÍCTOR VALLÉS, COMPONDRÀ L’OBRA QUE ESTRENARÀ LA BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA DINS DEL 43É FESTIVAL ENSEMS

El compositor ondarenc, Víctor Vallés Fornet, rep l’encàrrec de l’Institut Valencià de Cultura per a compondre l’obra que estrenarà la Banda Municipal de València dins del 43é Festival ENSEMS, un dels festivals de música contemporània més prestigiosos del panorama actual.

La composició, que està en procés creatiu, es titula “Despreziana”, en homenatge a Joquin Des Prez, del qual se celebren 500 anys de la seua mort. L’estrena està prevista per al 26 de Setembre al Palau de les Arts «Reina Sofia» de València.

Víctor Vallés segueix l’estela de col·legues com José Miguel Fayos (professor de composició del CS de Castella La Manxa); Julián Ávila (catedràtic del CS de Madrid) o José Luis Escrivà (professor de composició del CS d’Alacant) entre d’altres.

Actualment, Víctor Vallés Fornet és el cap del Departament de Composició del Conservatori «Tenor Cortis» de Dénia i Director de la Unió Musical d’Ondara.

Publicado en Cultura.