LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA POSA EN MARXA LA LLISTA DE DIFUSIÓ PER A INFORMAR ELS/LES JOVES DE QÜESTIONS DEL SEU INTERÈS

Ondara, 16.04.21. Aprofitant que aquest dissabte 17 d’abril es commemora el Dia Europeu de la Informació Juvenil, des de la Regidoria de Joventut es posa en funcionament la llista de difusió de la Regidoria de joventut de l’Ajuntament d’Ondara, per a informar a través de WhatsApp als joves que s’inscriguen dels següents temes: Activitats d’oci i temps lliure.; Beques i ajudes; Formació; Voluntariat; Ocupació i Autoocupació i Carnet Jove, entre altres.

? ? SERVEI DE WHATSAPP DE LA REGIDORIA DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA.

? Aquest servei informarà dels següents temes:

? Activitats d’oci i temps lliure.

? Beques i ajudes.

? Formació

? Voluntariat

➡️Ocupació i Autoocupació

?   Carnet Jove

➡ Clica a https://wa.me/message/QB5SEMJACL3LG1 des del teu mòbil i se t’obrirà una conversa amb el Servei de WhatsApp de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara.

➡ Veuràs que la paraula ALTA JOVENTUT està escrita, envia aquest missatge.

? Molt important: has de guardar aquest número de CONTACTE A LA TEUA AGENDA. Si no ho fas, no rebràs els missatges de la llista de difusió.

També via WhatsApp es pot fer, guardant el 667949702 com a contacte de Joventut Ondara i enviant la paraula ALTA . A més es pot contactar amb Joventut Ondara per Telegram.

#jovesalLloro

Publicado en Actualitat, Ajuntament.