L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA S’ALÇA AMB UNA PLATA I UN BRONZE EN LA FINAL AUTONÒMICA DE FRONTÓ PARELLES JECV

Els alevins guanyen la plata i els juvenils el bronze en la fase final autonòmica

Ondara, 13.04.21. Aquests últims dies, l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, ha aconseguit molt bons resultats en les finals autonòmiques de frontó per parelles, que es van disputar dijous passat 8 d’abril en les categories benjamí i aleví; diumenge 11 d’abril en infantil, i ahir dilluns 12 d’abril en categoria cadet i juvenil. Les finals Autonòmiques dels XXXIX JECV de frontó per parelles van tindre lloc en la localitat d’Almussafes (València), organitzades per la Federació de Pilota Valenciana.

Els equips Aleví (Dani Serra, Uxue Arbona i Joan Garrido) i Juvenil (Andreu Mas i Adrián Duro) de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara havien aconseguit la seua classificació per a la final autonòmica, en proclamar-se prèviament campions provincials de les seues respectives categories. En les finals autonòmiques, ambdós equips ondarencs van aconseguir pujar-se al pòdium després de jugar grans partides; els alevins amb la segona posició i els juvenils amb la tercera posició autonòmica.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’escola i als seus entrenadors pel seu esforç i els seus èxits esportius autonòmics aquesta temporada.

Pòdium Autonòmic dels XXXIX JECV de frontó parelles:

– Categoria benjamí:

1r – Meliana A

2n – El Puig B

3r – Orba

4t – Xaló A

– Categoria aleví:

1r – Moixent A

2n – Ondara C

3r – El Genovés

4t – Almassora

– Categoria infantil:

1r – El Puig A

2n – Beniarbeig-El Verger

3r – Montserrat A

4t – Castelló

– Categoria cadet:

1r – Moixent

2n – Vila-real

3r – Petrer

– Categoria juvenil:

1r – Vinalesa

2n – Onda

3r – Ondara

4t – Laguar

(Fotos: FedPiVal)

Publicado en Actualitat, Esports.