LA REGIDORIA DE MOBILITAT URBANA D’ONDARA REALITZA OBRES PER A REDUIR LA VELOCITAT DELS VEHICLES A L’AV. DOCTOR FLEMING I CARRER BLASCO IBÁÑEZ

S’han instal·lat reductors de velocitat i s’ha reforçat la senyalització tant vertical com horitzontal, per a recordar que la velocitat màxima és de 30 km/h en aquests vials

Ondara, 07.04.21. La Regidoria de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Francesc Giner, informa que dins de les mesures per a calmar el trànsit i reduir l’impacte mediambiental del trànsit motoritzat, des de l’Ajuntament d’Ondara s’han realitzat, en les últimes setmanes, diverses obres de instal·lació de reductors de velocitat i de reforçament de la senyalització tant vertical com horitzontal, per a recordar que la velocitat màxima és de 30 km/h en tot el carrer Blasco Ibáñez i en l’Avinguda Dr. Fleming fins a la rodona d’entrada al poble pel pont del Verger (en l’encreuament sobre el riu Girona), a més de repintar les línies de les vies i de tots els passos de vianants existents.

L’actuació, segons explica el Regidor de Mobilitat Urbana, Francesc Giner, està emmarcada en les mesures proposades per l’Ajuntament d’Ondara per a impulsar la millora de la seguretat viària i la convivència pacífica entre totes i tots els usuaris de les vies, ja siga cotxes, motos, bicicletes o vianants, ja que, recorda, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 i concretament el nº11 “Ciutats i comunitats sostenibles” té com a finalitat aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguen inclusius, segurs, resilients i sostenibles.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es prega es respecte la senyalització i es demana la col·laboració de la ciutadania amb la intenció de treballar conjuntament per la millora de la mobilitat i la convivència veïnal.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.