ELS ENTRENAMENTS DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA CONTINUEN AQUESTS DIES DE VACANCES ESCOLARS DE PASQUA

Ondara, 06.04.21. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, s’ha informat que durant aquests dies de vacances escolars de Pasqua, en els que habitualment s’aturen els entrenaments també, en aquesta ocasió, les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, en les seues diferents modalitats, continuaran entrenant durant aquesta setmana.

En una temporada atípica a causa de la pandèmia, i després de l’aturada patida en l’activitat de les escoles esportives (que es va haver de suspendre des del passat 18 de desembre de 2020 i fins a l’1 de març de 2021 a causa de les restriccions per la pandèmia), en aquesta ocasió continuaran els entrenaments amb normalitat en totes les Escoles Esportives Municipals que ofereix l’Ajuntament d’Ondara, perquè els xiquets i xiquetes puguen continuar practicant esport.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.