OBRIN AL TRÀNSIT TOTS ELS VIALS ENTRE AP7, N332 I LA CARRETERA CAP A DÉNIA, INCLÒS EL VIAL EN DIRECCIÓ A PEDREGUER

Ondara, 06.04.21. Des de l’Ajuntament d’Ondara, la Regidoria de Serveis, dirigida per Pere Picornell, ha informat que des de dijous passat 1 d’abril, coincidint amb les dates de màxima afluència per la Setmana Santa, s’han obert al trànsit tots els vials que romanien tancats per les obres de l’accés des de la CV-725 cap al sud (en direcció Alacant, Pedreguer, Gata, Xàbia…), amb la retirada del peatge de l’AP-7, de manera que els conductors que vagen a agafar l’autopista accedint des d’Ondara poden accedir ja amb normalitat. Així, des del dijous, estan oberts al trànsit tots els vials entre l’AP7, la N332 i la carretera des de l’autopista a Dénia, inclòs el vial cap a Pedreguer, venint des de Dénia. Si bé encara no estan acabades per complet les obres del Ministeri, tots els vials ja estan oberts.

Cal indicar que l’eliminació de l’accés des de la CV-725 cap al sud (en direcció Alacant, Pedreguer, Gata, Xàbia…), amb la retirada del peatge de l’AP-7, ha suposat la realització d’unes obres per a donar solució a aquest accés, que van començar el passat estiu de 2020, per part del Ministeri de Foment. Els treballs han consistit en la realització del ramal que falta perquè els vehicles que vinguen des de l’est (Dénia) puguen anar cap al sud (direcció Pedreguer – Alacant), i ha consistit a crear la quarta “fulla” que faltava en l’encreuament de carreteres que es forma en eixe lloc; de manera que, venint des de Dénia, en el que anteriorment era l’entrada al peatge, s’ha creat un ramal cap a la dreta, girant per damunt dels terrenys municipals que estan en la zona posterior del parc comercial, per a incorporar-se a la N-332 en direcció a Alacant. Les obres no estan acabades, i continuaran realitzant-se, si bé ja no es procedirà al tancament de vials i canvi de senyalització temporal, com ocorria fins ara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.