LA JUNTA LOCAL D’ONDARA DE L’AECC COMMEMORA EL DIA MUNDIAL DEL CÀNCER DE CÒLON

Ondara, 01.04.21. Ahir, 31 de març, es commemorava el Dia Mundial Contra el Càncer de Còlon amb l’objectiu de sensibilitzar tota la població sobre les necessitats que tenen tots els pacients que són diagnosticats amb aquesta malaltia, i buscar eixides per a una detecció primerenca que permeta salvar vides i prevenir el diagnòstic a través d’hàbits de vida saludables.

La Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), presidida per Mª Carmen Bisquert, va muntar ahir una taula petitòria (ubicada al C.C El Prado) per a conscienciar i captar fons per a aquesta malaltia. La Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, que va visitar la taula, els va agrair aquesta iniciativa, així com totes les que realitzen des de la Junta Local AECC al llarg de l’any a Ondara.

Publicado en Associacions.