L’ALUMNAT D’ONDARA GAUDEIX DEL TEATRE EN ANGLÈS A LA PLAÇA DE BOUS

En finalitzar cada trimestre escolar, l’Ajuntament d’Ondara programa teatres per a tot l’alumnat dels Col·legis Marjals i Sanchis Guarner

Ondara, 31.03.21. La Regidoria de Cultura d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, va oferir ahir, a la Plaça de Bous, dues sessions de teatre en anglès, càrrec de Fòrum Teatre Cultura, per a l’alumnat d’infantil i primària d’Ondara. D’una banda, per als xiquets i xiquetes d’Infantil i del primer cicle de primària, es va oferir l’obra “My Little Library” a les 9:30 hores; i per als de 2on i 3er cicle de primària, es va oferir a les 12 hores l’obra The New Little Library.

Cal esmentar que en finalitzar cada trimestre escolar, l’Ajuntament d’Ondara programa teatres per a tot l’alumnat dels Col·legis Marjals i Sanchis Guarner. Dins de «La Joia de la cultura» per a fer «cultura segura» en aquests temps de pandèmia, es va realitzar l’activitat en un espai municipal a l’aire lliure, habilitat amb protocols de prevenció del covid-19, com és la Plaça de Bous d’Ondara.

Tant l’alumnat com el professorat va gaudir d’allò més amb aquestes sessions teatrals a l’aire lliure, que es van celebrar per a culminar el trimestre abans de les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.