EL DILLUNS 19 D’ABRIL DE 2021, NOVA DONACIÓ DE SANG AL CENTRE SOCIAL TRINI REYES D’ONDARA

Ondara, 01.04.21. El dilluns 19 d’abril de 2021 es realitzarà una nova donació de sang a Ondara en horari de 17 a 20:30 hores. Igual que les donacions anteriors, la donació se celebrarà al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, segons ha confirmat la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez. En la donació se seguiran totes les mesures i protocols de seguretat necessaris. Als donants se’ls atendrà amb totes les garanties del protocol en prevenció de covid-19.

Des de la Regidoria de Sanitat s’anima a la població d’Ondara i de pobles veïns a donar sang en un moment en que és tan necessari, i es recalca la importància de donar sang, sobretot en aquests moments, perquè a més d’haver-hi poques reserves, un donatiu salva 3 vides.

El Centre de Transfusió continua necessitant a hores d’ara més entrada de sang, ja que a causa de la posada en marxa de quiròfans, s’està necessitant enviar més unitats de sang als hospitals.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.