ONDARA ACULL AQUEST DIUMENGE 28 DE MARÇ LA 7a ETAPA DE LA XXXV VOLTA LA MARINA

Aquest esdeveniment estava projectat per al 7 de febrer però es va ajornar per la pandèmia

Ondara, 25.03.21. Aquest diumenge 28 de març Ondara acollirà la 7a etapa de la XXXV Volta la Marina 2021. Aquesta prova esportiva estava prevista per al passat 7 de febrer al calendari oficial de la Volta la Marina 2021, però es va haver d’ajornar per les restriccions degut a la pandèmia, i se celebrarà finalment aquest diumenge. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha mantingut a l’Ajuntament d’Ondara la reunió tècnica de coordinació per a ultimar els detalls amb responsables de l’organització de la prova i amb representants del Club Ciclista Segària (col·laborador de l’etapa d’Ondara); reunió que ha comptat amb la participació del cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, així com el cap de Protecció Civil d’Ondara, Vicente Pascual. Han participat en la trobada el director tècnic de la Volta Ciclista a la Marina, Antonio Molina; així com els representants del Club Ciclista Segària: el president, Esteban Reig; i el secretari Ramón Mut.

La 7a etapa de la XXXV Volta la Marina 2021 és un esdeveniment organitzat amb la col·laboració del Club Ciclista Segària, que en la passada edició de 2020 es va recuperar a Ondara. L’etapa d’Ondara (que realitza el mateix recorregut que la de 2020) tornarà a vertebrar les localitats del Girona amb dues metes volants a Ondara i un premi de muntanya en l’Alt dels Sorells. En l’etapa d’Ondara els participants podran gaudir dels paratges naturals del municipi, així com de la Plaça de Bous d’Ondara com a atractiu turístic. L’eixida (10 hores) i la meta (12 hores) tindran lloc a l’Avinguda Doctor Fleming, davant de la Plaça de Bous. Se seguiran totes les mesures que marca Salut Pública i el protocol i mesures de seguretat per a prevenir contagis per covid-19.

El circuit té 69 km i inclou els passos per les localitats de Beniarbeig, Sanet, Ràfol, Sagra, Tormos, Orba i Benidoleig, amb bucle en aquests últims i el curt però intens Portet dels Sorells, amb el posterior final cap a la meta en l’Avinguda Doctor Fleming d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.