CARLA LOZANO REP EL PREMI COM A GUANYADORA DEL I CONCURS “OMPLIM TIKTOK DE MISSATGES PER LA IGUALTAT” D’ONDARA

Ondara, 24.03.21. La jove Carla Lozano ha rebut hui el seu premi com a guanyadora del I Concurs Omplim TikTok de Missatges per la Igualtat, organitzat per les Regidories d’Igualtat (dirigida per Raquel Mengual) i d’Infància, Adolescència i Joventut (dirigida per José Ramiro) de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de la Comissió d’Igualtat, amb la finalitat de commemorar el 8 de març, Dia de la Dona.

Aquest matí, al nou espai a l’aire lliure de lectura habilitat a la Casa de Cultura d’Ondara, l’Alcalde, José Ramiro, i la Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, han lliurat el premi a Carla Lozano, de 19 anys, consistent en un Ipad; li han transmès el seu agraïment per participar en aquest concurs i han lloat la seua creativitat i forma de reivindicar la igualtat.

Cal recordar que la guanyadora, Carla Lozano, de 19 anys, va ser triada amb els vots dels i les membres de la Comissió d’Igualtat d’Ondara. En el seu vídeo anava punxant estereotips sexistes sobre globus de color violeta per a acabar reivindicant «que ningú et talle les ales». En total van participar 17 vídeos al concurs, que es van publicar a la plataforma TikTok i etiquetats amb el hashtag #8MOndara. Els vídeos havien de versar sobre la temàtica de la igualtat de gènere, l’eliminació de la violència de gènere o l’ús de música no sexista.

Publicado en Actualitat, Cultura.