L’ALUMNAT DELS CENTRES EDUCATIUS D’ONDARA GAUDEIX DEL CONCERT DE DÀMARIS GELABERT A LA PLAÇA DE BOUS

Ondara, 25.03.21. Amb la intenció que els xiquets i xiquetes d’Ondara puguen gaudir d’una opció lúdica educativa a l’aire lliure, a través d’una proposta musical de qualitat, la Regidoria d’Educació d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha organitzat hui dijous 25 de març el Concert per a Xiquets i Xiquetes amb Dàmaris Gelabert a la Plaça de Bous d’Ondara. Dàmaris Gelabert és una coneguda compositora i cantant de tot mena de cançons infantil.

Aquest concert anava dirigit exclusivament als centres educatius d’Ondara (s’ha realitzat en horari lectiu i a porta tancada). En una primera sessió per a l’alumnat de l’Escoleta Infantil i Les Marjals, i en una segona, per a l’alumnat de Les Marjals i Sanchis Guarner.

En l’acte s’han seguit les mesures d’higiene i el corresponent protocol de la plaça de bous per a evitar la propagació del covid-19.

REGIDORIA D’EDUCACIÓ *AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.