JA ESTAN CONCEDIDES LES AJUDES DIRECTES “PARÈNTESIS” PER A AUTÒNOMS I MICROEMPRESES D’ONDARA, PER VALOR DE 154.000 EUROS

Hui se signa l’ordre d’ingrés de les ajudes para 64 autònoms i microempreses dels sectors de restauració, activitats turístiques, allotjaments, espectacles i activitats artístiques, esportives, recreatives i d’entreteniment

Ondara, 23.03.21. Els autònoms i microempreses d’Ondara que van sol·licitar les ajudes directes del Pla Parèntesi de la Generalitat Valenciana rebran en els pròxims dies l’ingrés de la quantia corresponent. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha informat que, després de l’aprovació de la concessió el passat 17 de març, hui dimarts dia 23 es cursa l’ordre d’ingrés de les ajudes concedides, que han ascendit a un total de 154.600 euros, que es finançaran en un 62,50% mitjançant aportació de la Generalitat Valenciana, en un 22,50% mitjançant aportació de la Diputació d’Alacant i un 15% mitjançant aportació de l’Ajuntament d’Ondara. Cal indicar que a Ondara s’havia previst per la Generalitat que les ajudes “Parèntesi” ascendirien a 294.691 euros, però finalment no s’han rebut sol·licituds per a arribar a eixa xifra.

A Ondara s’han concedit les ajudes directes a tots els autònoms i microempreses d’Ondara que van presentar la sol·licitud i que van complir amb els terminis (del 23 de febrer al 15 de març) i amb els requisits de les bases; en total s’han concedit ajudes a 64 autònoms i microempreses dels sectors de restauració, activitats turístiques, allotjaments, espectacles i activitats artístiques, així com activitats esportives, recreatives i d’entreteniment.

Les ajudes han sigut tramitades amb agilitat a través del departament ADL de l’Ajuntament d’Ondara. Per a optar a les ajudes Parèntesi a través de l’Ajuntament d’Ondara, s’havia de tindre domicili fiscal a Ondara, trobar-se en funcionament en data de 31/12/2020 i estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries. Les ajudes estaven dirigides a autònoms o microempreses (amb un màxim de 10 treballadors) i consistien en una quantitat màxima de 2.000 euros per cada autònom o microempresa, que s’incrementa en 200 euros per cada treballador/a en plantilla que tinguera contractat l’autònom/a o la microempresa a 31 de desembre de 2020, amb un màxim de 10. Van adscrites a cobrir despeses com les hipoteques, els lloguers, la Seguretat Social, la llum o l’aigua.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.