TORNA L’HORA DEL CONTE A LA CASA DE CULTURA, AMB TOTES LES MESURES DE PREVENCIÓ DEL COVID

Ondara, 18.03.21. El cicle l’Hora del Conte a la Casa de Cultura d’Ondara, emmarcat a la programació cultural d’Ondara per a aquest mes de març, es va reprendre ahir, després d’uns mesos d’aturada per la incidència de la pandèmia.

Ahir dimecres 17 de març Alba Duran va contar als xiquets i xiquetes assistents a la sessió “Rosa Caramel”; un conte sobre la igualtat i els valors, en el que tots i totes van acabar ballant.

Cal destacar que en aplicació del protocol de prevenció del covid, amb reducció d’aforament i mesures de seguretat, per a participar en l’Hora del Conte cal reservar prèviament l’entrada en www.agendaondara.es

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.