ONDARA HABILITA UN ESPAI DE LECTURA A l’AIRE LLIURE EN LA TERRASSA DE LA CASA DE CULTURA

Una zona grisa, que fins a la data estava en desús, s’ha transformat en un espai tranquil i còmode per a gaudir de la lectura a l’aire lliure

Ondara, 18.03.21. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha habilitat un espai de lectura a l’aire lliure en la terrassa (fins ara en desús) de la primera planta de la Casa de Cultura d’Ondara, al costat de la Biblioteca.

A iniciativa de la Regidoria de Cultura, una zona grisa, que fins a la data no era utilitzada, s’ha transformat en un espai tranquil i còmode per a gaudir de la lectura a l’aire lliure. D’aquesta manera, al mateix temps que s’ha realitzat la millora de l’edifici municipal, s’ha impulsat una nova acció per al foment de la lectura entre les persones usuàries de la Casa de Cultura. Els treballs han consistit en la neteja en profunditat de la terrassa i de les jàsseres de formigó; la col·locació d’una estora de gespa artificial; mobiliari de jardí, i plantes variades d’exterior de diverses grandàries, amb els seus corresponents jardineres i tests.

Les obres s’han realitzat per mitjà de la Regidoria de Manteniment, que dirigeix Miguel Gomis. Per a portar-les a cap, l’Ajuntament d’Ondara ha contractat a dues empreses locals, integrades en el Borsa Local de Proveïdors (del Pla de Reactivació Econòmica Local); en concret, el centre de jardineria Monverd i l’empresa de neteja professional Vapor-Eco2.

Publicado en Actualitat, Cultura.