LA REGIDORIA DE FESTES D’ONDARA CONVOCA UNA REUNIÓ PER A LES PERSONES INTERESSADES A SER FESTERS I FESTERES DE LA SOLEDAT 2022

Ondara, 17.03.21. La Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, ha convocat una reunió per al dissabte 27 de març 2021 a les 19 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, dirigida a aquelles persones que estiguen interessades a participar, com a festers i festeres, en les Festes de la Soledat d’Ondara de 2022.

Segons informa Miguel Gomis, ja hi ha prevista una alta participació tant en la Cort Major com en la Cort Infantil de la Soledat 2022; i es vol oferir l’oportunitat a quadrilles, grups d’amics, o qualsevol persona que estiga interessada, a participar com a Festers i Festeres de la Soledat 2022.

Per aquest motiu s’ha fet una crida a la ciutadania perquè participe en les festes patronals de la pròxima edició 2022; i s’ha convocat la reunió informativa de dissabte que ve 27 de març, a la que assistirà el Regidor de Festes, Miguel Gomis, i el rector d’Ondara, Ximo Silvestre.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.