L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONVOCA LA I MOSTRA D’ART AL CARRER (MART) QUE SE CELEBRARÀ EL DIES 3 I 4 D’ABRIL

Se seleccionaran cinc artistes locals que plasmaran les seues obres sobre parets o façanes cedides a tal efecte, com una forma d’expressió d’art urbà

Ondara, 16.03.21. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha convocat la I Mostra d’Art al Carrer “MART”, amb la finalitat de fomentar i dinamitzar la participació creativa local amb un art reivindicatiu i de compromís que intensifique la relació entre els espais i les persones. La I Mostra d’Art al Carrer, “MART” se celebrarà a Ondara els dies 3 i 4 d’abril de 2021, coincidint amb la Setmana Santa, i les obres de pintura es plasmaran sobre parets o façanes cedides a tal efecte, com una forma d’expressió d’art urbà.

La mostra estarà oberta a cinc artistes locals que vullguen desenvolupar un projecte d’art urbà de qualitat, com a mitjà d’expressió cultural i artística. Hi haurà dues modalitats segons la grandària de les façanes o parets a pintar: grans (A) o menudes (B). Els projectes que es seleccionen s’hauran d’acoblar a les parets cedides per veïns/es, espais públics o altres llocs que l’Ajuntament d’Ondara consensuarà amb els i les artistes segons la modalitat escollida. La intervenció proposada en el projecte no podrà suposar una agressió o deteriorament de les edificacions, instal·lacions o context arquitectònic i urbanístic de l’espai on se situen. Si ho requereixen, els artistes tindran a la seua disposició (al formulari d’inscripció) grua, bastides i/o escala per a la realització del seu treball.

Les persones interessades a participar han de presentar la seua sol·licitud d’inscripció, breu currículum artístic, descripció de la proposta que podrà incloure un esbós , i full de manteniment de tercers, a la Casa de Cultura d’Ondara fins al dimecres 24 de març del 2021. Entre tots els projectes presentats, se’n seleccionaran cinc, tres per a la categoria A i dos per a la categoria B. Els cinc participants seleccionats rebran una dotació econòmica segons la modalitat escollida de 800 euros per a la Modalitat Parets Grans, en concepte de Premi; i de 400 euros per a la Modalitat Parets Menudes, en concepte de Premi. El jurat serà anomenat per la Regidora de Cultura d’Ondara i estarà format per persones de reconegut prestigi i competència en el món de la cultura i l’art.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

BASES DE PARTICIPACIÓ MART:

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2021/03/BASES-DE-PARTICIPACIÓ-MART.pdf

Click ací per descarregar Formulari d’Inscripció i Model Currículum

https://drive.google.com/file/d/1o0Zc8qy8T3JtM29cNIUXa_ZAmgbOsmU8/view

Click ací per descarregar Manteniment de tercers

https://drive.google.com/file/d/1NDMWEbKjDrc6T0nDjBN_FwQHAqbe6_DZ/view

Publicado en Actualitat, Cultura.