LA CASA DE CULTURA D’ONDARA VA ACOLLIR LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D’ANTONIO DOMÉNECH “AQUELLA PRIMAVERA CON ESTHER”

Ondara, 16.03.21. Divendres passat 12 de març, emmarcada en la programació cultural d’Ondara per aquest mes de març, va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara la presentació literària de l’obra “Aquella primavera con Esther” a càrrec del seu autor, Antonio Doménech. La introducció va anar a càrrec de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual; i la presentació de l’autor va ser realitzada pel seu amic, Vicent Álvarez.

«Aquella primavera con Esther» és un llibre de temàtica social, contrastant el tipus de vida des d’un punt de vista rural vs. ciutat. Parla de la gent, costums, secrets familiars… aconseguint una lectura atractiva i molt amena.

La presentació es va realitzar seguint els protocols de seguretat i reducció d’aforament de la Casa de Cultura d’Ondara per a prevenir contagis per covid-19.

Publicado en Actualitat, Cultura.