CARLA LOZANO GUANYA EL I CONCURS “OMPLIM TIKTOK DE MISSATGES PER LA IGUALTAT” D’ONDARA

Ondara, 08.03.21. Carla Lozano, de 19 anys, ha estat la guanyadora del I Concurs Omplim TikTok de Missatges per la Igualtat, organitzat per les Regidories d’Igualtat (dirigida per Raquel Mengual) i d’Infància, Adolescència i Joventut (dirigida per José Ramiro) de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de la Comissió d’Igualtat, amb la finalitat de commemorar el dia 8 de març, Dia de la Dona.

La guanyadora ha estat triada amb els vots dels i les membres de la Comissió d’Igualtat d’Ondara. La guanyadora rebrà de premi un Ipad. En el seu vídeo va punxant estereotips sexistes sobre globus de color violeta per a acabar reivindicant «que ningú et talle les ales».

En total han estat 17 els vídeos que han entrat a concurs per complir amb les característiques de les instruccions de participació del mateix. Els vídeos han estat publicats a la plataforma TikTok i etiquetats amb el hashtag #8MOndara.

Aquesta campanya ha sigut ideada per tal de difondre, per part dels propis joves del poble d’Ondara, missatges en pro de la igualtat i difusió de música no sexista. Els vídeos que entraven en concurs, havien de versar sobre la temàtica de la igualtat de gènere, l’eliminació de la violència de gènere o l’ús de música no sexista. Des de l’organització han donat les gràcies a totes les i els participants en aquesta primera edició del concurs, i han lloat la seua creativitat i forma de reivindicar la igualtat a través d’aquest mitjà audiovisual.

Enllaç al vídeo guanyador:

https://www.facebook.com/laveudondara/videos/767508450870059

Publicado en Actualitat, Ajuntament.